NÄR DE KRONISKA SJUKDOMARNA KRYPER FRAM

Här inne var det tomt – och ganska så bittert. Och jag är rädd att det här inlägget inte kommer att gå i gladare tongångar. Jag kämpar nämligen för allt vad jag är värd med min kropp just nu. Influensan tog hårt på mina redan ganska dåliga organ och det ökade morfinintaget har gett mig ett illamående och yrsel från helvetet. Jag har fått lägga jobbtimmar åt sidan för att istället sitta många timmar i rådgivande samtal med läkare och idag fick jag göra det som jag hatar att göra – be Fredrik ta My på en utav mina mammadagar. Det är ett sådant jävla elände.

Jag har inte rensat kylskåpet på över en vecka, jag vet inte när mina golv blev moppade senast och jag sover på brödsmulor från de dagar då jag bara orkat gå mellan sängen, toaletten och kylskåpet. Och den här bloggen faller snabbare än åkattraktionen Fritt Fall. Jag har varken orkat skriva något här inne eller läst något inne hos er. Med undantag för ett fantastiskt inlägg som @sofiewidegren nämnde mig i. Fantastisk kvinna det där, på alla sätt och vis. Hon fick mig att le under misären så hon är värd allt i hela världen. Om ni inte redan följer henne så är det dags nu. Varje missad dag ifrån hennes blogg är ett nederlag, jag lovar er.

10 reaktioner till “NÄR DE KRONISKA SJUKDOMARNA KRYPER FRAM

  1. Tänk om du kunde få vara fri från prövningar någon gång. Det är så orättvist att du ska behöva kämpa på så, Moa. En sån som du förtjänar ju bara det finaste i livet. Håller tummarna för att du snart klarat dig igenom din beskärda del ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s