OM ATT ÖNSKA ETT FOTO

Inlägget är i samarbete med Buzzador & Önskefoto
#önskefotobuzz #mittönskefoto #buzzador #önskefoto

Det är något speciellt med att framkalla foton – speciellt när man kan göra tavlor utav dem. Som bilden här över till exempel. I samarbete med Buzzador och Önskefoto fick jag och Lilla My chansen att välja ut en utav våra favoritbilder och göra en tavla utav den. Jag funderade länge på om jag ville ha en canvastavla eller en skumtavla, men valet föll till slut på det sistnämnda. Den känns mer modern än en canvas, eller så är det bara jag som har inbillat mig det. Snyggare tycker jag att det är i vilket fall.

Bilden är nog min mammas absoluta favoritbild någonsin på Lilla My och tanken är att hon ska få ha den hemma hos sig. Vi har dock inte setts sedan jag fick den levererad så än så länge står den i mitt kök på tavellisten och strålar. Och jag måste erkänna att det svider lite i hjärtat när jag tänker på att jag ska ge bort den. Jag vet att min mamma kommer bli så glad – men vem vet, jag kanske beställer en till.

2 reaktioner till “OM ATT ÖNSKA ETT FOTO

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s