EN DAG PÅ MÄLAREN

 

Igår trotsade jag, Lilla My och Fredrik både minusgraderna och blåsten och gav oss ut på isen på Mälaren. Det är så fint med lediga lördagar, och det är jag som ni vet inte så bortskämd med. Fredrik och My hämtade upp mig här hemma redan vid nio så vi hann äta både frukost och sova en förmiddagslur innan vi gick ut tillsammans. Vi tog bilen ner till hamnen och sen tog vi med oss pulkan och gick ut på isen. I ett spår som plogats upp åkte folk skridskor, promenerade och åkte spark. Vi passade på att kasta lite snöbollar, störtdyka i snön, springa på isen och åka lite pulka. Jag är så tacksam över att mitt barn älskar att vara ute och mår som bäst när hon själv får undersöka, testa och stå på egna ben. De flesta barnen är nog som Lilla My och det är så viktigt att ta sig tiden att faktiskt hitta på saker tillsammans som familj.

Efter två timmar på isen var vi både trötta och lite stelfrusna så då hoppade vi in i bilen och åkte tillbaka hem igen. Det blev korv med bröd till sen lunch och sen hoppade vi upp i soffan alla tre och värmde oss framför travet. Vid sjutiden somnade My och strax efter tio beställde jag en taxi och åkte hem till min lägenhet igen. Senare i eftermiddag kommer Lilla My hit och sedan väntar mammadagar enda fram till fredag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s