NU HAR DET FLYTTAT IN LITE SAKER

 

Igår skrev jag om att jag äntligen hade fått upp lite saker på väggarna här hemma. Bland annat den här labyrinthyllan från MIO som jag är så kär i. När ni såg den igår var den tom, kal och blek men nu har det fått flytta in några favoritsaker. Min lilla vita mortel, en ljuslykta med elefanter som jag fick av min fina vän Lisa, två fantastiska salter som dessutom är snygga också (!), en bok där jag skriver i mina egna recept, en suckulent, popcornkärnor, en prydnadsstaty med elefanter och så ett kort på mitt lilla troll.

Som jag nämnde igår tror jag att den här hyllan, likt många andra platser i mitt hem – kommer att vara under ständig förändring. Så blir det ju när man älskar att inreda. Man hittar på nya konstellationer och gör nya stilleben överallt. Speciellt när man inte köper nya grejer hela tiden. Nu har jag ju flyttat massa grejer till den här hyllan så nu är det tomt på andra ställen i lägenheten. Men det är roligt – då får jag skapa någonting nytt där.

2 reaktioner till “NU HAR DET FLYTTAT IN LITE SAKER

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s