OM ATT VARA AVUNDSJUK PÅ SITT BARN

 

Får man vara avundsjuk på sitt barns skosamling? Jag är det iallafall. 18 månader gammal och här över ser ni tre par ur hennes redan fantastiska skosamling. Tre par Stan Smith från Adidas bara sådär. En svart modell, en vit originalmodell med gröna detaljer och så kanske de mest fantastiska som vi fick i gåva när hon var liten: ett par med egentryckt text. På ena skon står det Gnaget och på andra skon står det Hovet. Hur jävla fantastiskt är inte det?

Nu längtar jag bara till våren. Tills när gruset sopas bort från gatorna och och jag och Lilla My får ingiva paren här över. Vi kommer gå längs med gatan i matchande skor, med håret i varsin hästsvans och bara hitta på massa sattyg. Men det är ett tag dit och tills dess förgyller skorna bokhyllan i vardagsrummet genom att bara stå och se snygga ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s