KÄRLEKSKONTOT ÄR FULLT

 

Älskade underbara måndag. Efter att halvt ha stressat oss igenom slutet på förra veckan som avslutades med en jobbsöndag så behövde vi den här dagen. Det var planeringsdag på förskolan idag och jag hade av en slump en ledig dag från jobbet så idag har vi hängt i pyjamas hela dagen. Eller ja, blöja för My’s del. Jag tror att det är det bästa mitt barn vet, att bara glida omkring i blöja och hitta på rackartyg. Som på bilderna här över när hon har hoppat upp på pallen i sovrummet och står och skriker på bilarna utanför och drar i persiennsnörena.

Natten till idag var krånglig, gnällig och bökig och vi har inte knappat ihop många minuters sömn inte. Därav har dagen också inneburit en hel del humörsvängningar men det har blivit mycket skratt, kramar och glädjeskutt också. Vi har passat på att rensa både min och My’s garderob och fått ihop två stora sopsäckar med kläder vi ska skänka bort och för en gångs skull föll hela ”kanske”-högen direkt i sopsäcken. Det är så skönt att garderoben bara består av kläder, skor och väskor som jag älskar att använda. Det är ju så det ska vara. Vi invigde vår nya dammsugare och gjorde rent till kaninerna som fick skutta många varv i lägenheten. Sen bjöd vi hem Fredrik på lunch och Lilla My var så glad över att få äta med oss båda två. Jag har tvättat både kläder, handdukar och sängkläder och vi har målat, dansat och pysslat massor. Både nytta och nöje med andra ord.

Trots att jag är helt slut efter den här natten och den här dagen så har jag kunnat tanka på med både kärlek, lycka och energi och det kommer ta mig långt den här veckan. Imorgon är vi tillbaka till verkligheten igen med förskola och jobb.

En reaktion till “KÄRLEKSKONTOT ÄR FULLT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s