TACKSAMHET OCH MAMMAVECKA

Alltså wow – vet ni att den här bloggen är bland det bästa som har hänt mig? Att ni alla bloggläsare är bland det bästa som har hänt mig? Responsen jag har fått på mitt förra inlägg där jag berättade om vår separation har varit överväldigande. Jag har mer eller mindre gråtit av tacksamhet över varje kommentar. Och när det har känts extra tufft och jag har känt mig lite extra ensam har jag tagit upp kommentarsfältet och läst allting igen. Jag har funderat över hur jag någonsin ska kunna tacka alla er och när jag försökt tacka genom svarsfunktionen har alla ord känts så fjuttiga. Men jag ska börja med att svara varenda en utav er, för i mina ögon är ni värda hela världen.

Idag börjar det jag har levt på i en och en halv vecka, min mammavecka. Ursprungsplanen är att vi ska ha Lilla My tre eller fyra dagar var och sedan byta eftersom att hon är så liten men den senaste veckan och den kommande veckan ser lite annorlunda ut. My och hennes pappa åkte ju en vecka till Sälen och när de kom hem hade jag tuffa och sena arbetspass framför mig. Nu lugnar det ner sig lite på jobbfronten för min del och växlas upp lite för My’s pappa och eftersom att jag inte har haft henne på så lång tid blir hon här hos mig fram tills nästa onsdag. Planen är dock att vi ska ses i slutet av veckan 0ch spendera tid ihop hela familjen, för allas skull. Jag kommer aldrig någonsin ta ifrån min dotter hennes pappa och rättigheten att träffa oss båda två samtidigt.

För övrigt så känns det så avtrubbat att kalla min föredetta sambo enbart för My’s pappa. Sambo var ett fint ord och jag har nog aldrig benämnt honom med förnamn här i bloggen tidigare. My’s pappa låter från min sida så avskalat. Så jag tänkte att jag skulle benämna honom som Fredrik i fortsättningen. För det är vad han heter. För trots separationen är han så mycket mer än bara My’s pappa i mina ögon. Här över i texten benämnde jag oss som en familj, och det kommer jag nog fortsätta göra. För det är så jag ser oss fortfarande. Vi är My’s familj och ingenting är viktigare än det.

På tal om allt och ingenting – ser ni minisemlan här över? Den har jag faktiskt gjort helt själv. Igår var det fettisdagen och jag gjorde några hundra semlor under mitt arbetspass. Semlorna fick otroligt mycket beröm och när jag stängde för dagen tog jag med mig två små vaniljsemlor hem till mig själv. Man måste ju prova sina egna mästerverk.

3 reaktioner till “TACKSAMHET OCH MAMMAVECKA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s