MIN FAMILJ HAR GÅTT SÖNDER

Ibland går familjer sönder. Ibland är föralltid inte ett för all tid. Ibland tar saker slut, saker som var menade att vara för evigt. Den här gången var det min familj som gick sönder. Den här gången var det jag som förlorade

Visste ni att mitt liv har varit en enda stor mörkläggning sedan i Oktober? En mörkläggning för att dölja ett förhållande som gått i kras. Lögner för allt och alla för att själv försöka landa i att mitt föralltid inte blev ett föralltid. Mitt föralltid varade i tre år, mitt föralltid gav mig Lilla My men sen tog det slut. För fyra månader sedan packade jag ner hela mitt liv i flyttkartonger. För fyra månader sedan packade jag också ner halva min dotters liv i samma kartonger och stämplade henne som ett skilsmässobarn. Och de senaste fyra månaderna har jag ljugit för alla jag träffat. Förskolepedagoger, vänner, familj och er bloggläsare. Jag har raderat kommentarer som dykt upp för att jag börjat omnämna min sambo enbart som ”My’s pappa” och så har jag ljugit lite till. Vridit och vänt på meningar här i bloggen för att inte försäga mig, skrivit ner halva sanningar och tagit närbilder på min inredning för att man inte uppenbart ska kunna se att det är olika lägenheter. Men nu är det dags att riva muren och tala om vad som händer bakom stängda dörrar.

Jag älskar honom. Han älskar mig. Men det är inte tillräckligt. Sveken och de hårda orden blev för många till slut.
Min familj har gått sönder.

36 reaktioner till “MIN FAMILJ HAR GÅTT SÖNDER

  1. Fina underbara vän! Du är den starkaste person jag känner och vet att ni fixar detta utmärkt! Lilla My har dom finaste föräldrarna och vi som känner dig vet att ni gör allt för henne ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s