ALLA HJÄRTANS DAG ÄR PÅ INGÅNG

I samarbete med Partykungen

 

Inför Lilla My’s ettårsdag i Augusti förra året så hittade jag till Partykungen för första gången. Ja jag vet, det är konstigt att jag under mitt tidigare tjugoettåriga liv inte hittat till hemsidan innan. Men det har nog mycket att göra med att jag inte varit så mycket för partyn. Men när det vankades ettårskalas slog den här morsan på stort och då insåg jag även att det fanns andra kategorier. Som alla hjärtans dag till exempel. På onsdag är det dags igen och visste ni att ni kan beställa massa fint på deras hemsida tills dess?

Allt från mysiga nallebjörnar till rosor, lyckomynt och fina folieballonger med söta texter. Lyckomyntet är en sådan där grej som jag skulle kunna ge till min mamma på alla hjärtans dag. Bara för att visa henne lite uppskattning trots att dagen kanske från början är till för par. Men nu är det ju år 2018 och jag tycker att alla hjärtans dag är ganska fri att tolka som man vill. En nallebjörn skulle göra sig så fin i min dotters famn och hjärtformade tomtebloss och en folieballong skulle vara så fint att ha som tillbehör om jag ska laga middag till mannen jag älskar. Okej, det är himla cheesy men visst är det lite fint ändå? Jag tycker det iallafall. När jag beställde från partykungen sist fick jag hem alla grejer på 24 timmar – jag fattar inte ens hur det är möjligt. Men med andra ord – ni hinner tills på onsdag, jag lovar. Det är aldrig en förlust att göra någon lite extra glad.

2 reaktioner till “ALLA HJÄRTANS DAG ÄR PÅ INGÅNG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s