EN DRÖMMORGON

 

05:30 imorse ringde klockan och här nu strax innan sju lämnade Lilla My’s pappa vårt lilla troll på förskolan. Trots att jag var ledig och vilade upp mig igår så känns det ganska tungt att gå till jobbet idag. Tröttheten är överhängande och jag skulle helst av allt bara vilja ha en heldag med Lilla My. En fantastisk sådan ser ni ett typexempel på här över. Jag tog bilderna för några dagar sedan när jag & My hade en riktig mysmorgon. En morgon där hon bortsett från vanligheterna fick göra lite som hon ville. Ja ni ser ju, hon sitter mitt på köksbordet i bara blöja, dricker mitt kalla te och äter knäckebröd. Mitt i allt röt vi lite som lejon också – bara för att vi kunde. Det var så fint.

Men nu är det andra bullar – 07:30 ska jag vara på jobbet och då är det jag som styr stället fram till 11:00. Då kommer dagens första kollega och vid 15:00 går jag av mitt pass. Då ska jag åka raka vägen till förskolan och hämta lejonet här över och ikväll väntar faktiskt hockey. Inte för AIK’s del men vi ska åka och kika på Västerås som just nu spelar fortsättningsserie i hopp om att ta sig upp i HockeyAllsvenskan igen. Hockey är ju alltid kul, och det är en upplevelse att kolla på lag man inte brinner för. Man slipper liksom ilskan och vreden då.

2 reaktioner till “EN DRÖMMORGON

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s