EN FÖRMIDDAG UNDER TÄCKET

 
 

Efter att ha jobbat 22 timmar de senaste två dagarna så tar jag tacksamt emot den här lediga fredagen innan det är dags för jobbhelg igen. Jag vaknade strax innan nio och tassade upp och hämtade en vaniljfylld croissant och en pagojuice i köket innan jag kröp ner i sängen igen. Sedan en timme tillbaka har jag suttit och pillat lite på designen här på bloggen. Ändrat och förstorat typsnittet i inläggen, ändrat headerbild, och ändrat tillbaka, pillat på lite andra funktioner och försökt snygga till det lite. Jag har kommit fram till att det är dags att dra fram stativet här någon eftermiddag och ta lite nya bilder på mig och Lilla My så att jag kan få till en bra headerbild där vi båda är med. De jag har mot en vit bakgrund som är fina är från när hon var sju månader gammal…

Jag lovade mig själv att inte göra så mycket idag och eftersom att jag klarade av den största delen av städningen i tisdags när jag var hemma så finns det inte så mycket att dona med. Det känns skönt men lite stressande och därför dröjer jag mig kvar i sängen extra länge idag. Jag vet att jag inte kommer kunna hålla fingrarna borta från bestyr om jag väl går upp. Men bara valet att ligga kvar i sängen är ett framsteg i de senaste veckornas stresshjärna. Någonting som dock står på dagens to-do list är redigering av bilder, blogginlägg, några möten och en storhandling.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s