ELEFANTKÄRLEK

Godmorgon söndag! Efter min första lediga lördag (bortsett från lördagarna på sjukhus här i december och januari) på jag vet inte hur länge – så är det dags att ladda om och omvandla veckans sista dag till en arbetsdag. Det var så overkligt att vara ledig igår att jag gick runt och trodde att det var söndag. Med andra ord fick jag ju helt plötsligt en extra dag på den här veckan. Iallafall mentalt. Jag skulle egentligen ha haft en helt ledig helg den här helgen men vi var kort om folk på jobbet så jag ställde upp och tog ett pass iallafall. Med tanke på att jag är helt ledig på tisdag och faktiskt var ledig igår också så känns det skönt att åka iväg och vara lite produktiv och göra lite nytta.

På tal om rubriken så har jag gjort om lite på mitt köksbord här hemma. Ni som har följt mig länge vet att jag älskar elefanter och ni som inte vet om det förstod det nog med tanke på bilderna. Både elefantpostern och den vita prydnadselefanten har jag haft ett bra tag men det är så roligt när gamla grejer får nytt liv på andra ställen i hemmet. Blomman är också en klar favorit här hemma.

2 reaktioner till “ELEFANTKÄRLEK

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s