NÄR STRESSEN BEHÖVER ELIMINERAS

 

I måndags kväll brast det igen – alla måsten blev för mycket och efter att ha nattat Lilla My så grät jag mig till sömns. Och när jag vaknade upp i tisdags insåg jag nog verkligen på riktigt att det var dags att avskriva mig från så mycket som möjligt. Jag lämnade Lilla My på förskolan och sen strök jag nästan allt på tisdagens to-do lista. Jobbmötet flyttade jag inte och naglarna fick jag fixade, men det gjorde mig nog gott att sitta på salongen i två timmar och bara stirra ut i tomma intet. Det är svårt att göra någonting när man inte får använda sina händer. Min iPhone låg och blinkade bredvid mig på bordet och det var faktiskt skönt att inte kunna svara på meddelandena, notiserna och samtalen. Mobilbantning går för övrigt framåt och det är verkligen på tiden.

Att stryka allt förutom förskolehämtningar och lämningar, jobbpass och kvalitetstid med My har ju självklart gått ut över bloggen. Men den här gången känner jag inte ens ångest över det. Jag behövde ett litet break. Och dessutom är jag bra jävla förbannad på den här bloggportalen just nu iallafall. Omnämningar i inlägg, kommentarer och gillamarkeringar letar sig nämligen inte in i mina notifikationer just nu och det försvårar livet här inne rejält. Speciellt under en pågående januariutmaning. Men jag ska ta mig tiden att gå in på varenda en av era bloggar här under helgen och kommentera ikapp era inlägg. Det kommer göra mig glad.

Slut på svammel – det är torsdag och jag ska snart lämna Lilla My på förskolan innan det bär iväg till jobbet för ett 11-17:30 pass. Det betyder att jag missar både öppning och stängning och det är ju definitivt som att glida på en räkmacka. Det tackar mitt sinnestillstånd för just nu,

6 reaktioner till “NÄR STRESSEN BEHÖVER ELIMINERAS

  1. Låter bra med mobilbantning! Jobbigt att det brast, men ibland kanske det är bra? Tid för reflektion. Ibland kommer helt enkelt livet emellan och det är mer än okej. Hoppas att dagen blir fin 😊 kram ❤

    Gilla

  2. Ett tips för att minska stressen är helt klart att stänga av alla notiser till sociala medier när skärmen är låst så slipper man bli störd av att mobilen blinkar/piper till hela tiden 😅 Känner mig själv stressad över tvätt m.m och har precis fött barn och blivit tvåbarnsmor, varför ska det vara så svårt att bara slappna av? 🙈 Hoppas du får till lite avkoppling iaf ❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s