WEEK 3

/Moodboard Week 3/

Känslosvall, men känslokall – så kan man nog absolut beskriva mig och mitt humör, min attityd och mina känslor den senaste tiden. Jag vet liksom varken ut eller in, och dagarna brukar sluta i hulkgråtande i badet eller under täcket. Och så är det okej att känna. Det finns ingen tabu i det. Det är det som kallas livet och man kan inte förvänta sig att må toppen jämt. För mig är det dock viktigt att ta reda på om det finns någon bakomliggande orsak eller om det inte gör det. Den här gången heter den bakomliggande orsaken stress. Hur smart jag än planerar, hur mycket jag än kämpar och sliter så känns det inte som att mitt schema går ihop just nu. Och det gör att jag har ett otroligt ångestpåslag många av dygnets timmar.

Därför måste vecka tre bli en vecka där jag faktiskt tänker lite på mig själv. Där jag försöker reda ut den pågående stressen, och gör sådant som jag blir glad och lugn utav. Det enda stället jag just nu känner mig tillfreds på är på jobbet. För där uträttar jag något och där slipper jag tänka. När jag kommer innanför dörren hemma är det som att tankarna slår till mig med full kraft och sedan byggs stressen och ångesten upp.

Jag behöver sömn, och lugn och ro. I det spåret ska veckans dagar gå i. Jag ska unna mig en sovmorgon, läsa ut en bok, spendera några timmar i badet och köpa hem en bukett blommor till mig själv. Bara för att jag är värd det. Loving yourself is the greatest revolution.

Tre inlägg att se fram emot på bloggen under den kommande veckan
– JURISTUTBILDNINGEN
– FAVORITER I MIN MATVARUKASSE
– NÄR ORDEN BLIR FLER

6 reaktioner till “WEEK 3

  1. Vad skönt att du iallafall känner dig tillfreds med jobbet! Men att du också hittat orsaken till humöret. Livet är verkligen som en bergochdalbana. Kämpa på fina du! ser fram emot inläggen i veckan 😃 Kram ❤

    Gilla

  2. Åh lilla älskade vännen! Ta det lugnt i veckan och känn efter vad du behöver för att må bättre. Så bra och starkt att du pratar om det och reflekterat över vad som är fel, då vet du att du är på rätt väg mot någon typ av balans. Skickar en megastor kram❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s