TULPANENS DAG

Måndagen går mot sitt slut och det har faktiskt varit en ganska bra start på den här veckan. Jag och Lilla My tog en promenad innan förskolelämningen imorse och trots att det var några minusgrader och riktigt blåsigt så var det skönt. Jag piggnade utan tvekan till liv lite iallafall och sedan lämnade jag en nöjd unge på förskolan. Jag sprang in hemma och tog med mig mina jobbkläder i väskan och så bar det av till jobbet. Trots några missöden bland kollegorna under dagen så var det på det hela taget en väldigt bra dag. Jag har fått skratta en hel del och det är det viktigaste i slutändan. Efter jobbet åkte jag hem till Lilla My och så gjorde vi köttbullar och potatismos och nu har hon äntligen somnat för natten. När jag slutar lite senare på jobbet så förskjuts läggningen med nästan en timme vissa kvällar bara för att vi ska hinna äta middag och busa innan läggdags. Och det har både sina fördelar och nackdelar.

Jag upplever inte att My påverkas av det när det kommer till sovvanor, trötthet eller något annat mönster. Jag däremot blir lite mer stressad som nu när klockan snart redan är 21. Det är en del att ta tag i här hemma men förhoppningsvis ska jag kunna göra det under dagen imorgon då jag bara ska jobba hemifrån och spendera några timmar på sjukhuset. Nu ska jag beta av lite jobb och efter det ska jag slå upp en bok. För övrigt så har jag börjat min vecka med en utav sakerna jag nämnde i moodboarden. Nämligen blombuketten här över. 18 tulpaner pryder nu köksbordet. Såhär på tulpanens dag och allt.

6 reaktioner till “TULPANENS DAG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s