DOFTA – CHAMPAGNE

 

I veckans moodboard nämnde jag att jag antagligen skulle vilja boa en hel del här hemma nu när jag har varit på sjukhuset med Lilla My några dagar. Och jag känner mig själv uppenbarligen rätt bra. Jag började veckan med att rensa garderoben, möblera om i badrumsskåpet, rensa barnkläder, snitta om mina bukettblommor och flytta om lite inredningsdetaljer. Och då kom jag och tänka på en inredningsdetalj som jag inte visat er ännu.

Jag har varit otroligt känslig för parfymer och andra dofter i hela mitt liv, vilket är så himla tråkigt. Jag testade en parfym min mamma hade här för några veckor sedan och ett litet sprut på handleden ledde till en svullen och knottrig arm. Jag är med andra ord ett hopplöst fall. Att gå in i butiker som säljer alldeles för många olika doftljus är också en kamp i sig. Inte ens sköljmedel går i för stora doser. Men innan jul hittade jag faktiskt ett par doftpinnar från Dofta som doftade helt ljuvligt och som inte lämnade efter sig någon allergisk reaktion. Så de fick följa med hem. Doftpinnarna har tagit plats i hallen hemma och varje gång jag öppnar dörren och kommer hem känner jag den fantastiska doften av champagne. Jag är sugen på att köpa mig en till uppsättning av samma doft och placera i badrummet – man ska hålla hårt i det man tycker om sägs det ju.

4 reaktioner till “DOFTA – CHAMPAGNE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s