FYRA DAGAR PÅ AVDELNING 64

Här över ser ni anledningen till att jag har varit frånvarande från bloggen de senaste dagarna. Prognosen såg bra ut i torsdags eftermiddag när vi bara var på barnakuten en kortis, men bara kort efter att mitt senaste sjukhusinlägg publicerats vände det och blev ett helvete igen. Där satt vi, hemma i badet på torsdagskvällen efter ännu en kaskadspya när Lilla My växlade från att bli blå till att kräkas upp slem och magsaft. I 45 minuter höll jag hennes kropp när den krampade och stretade emot, sen bar det in igen. I väntrummet på barnakuten fick hon inte behålla varken mat eller vatten utan att magen sa ifrån och vid tre på natten lämnade vi akuten för avdelning 64. Där blev vi kvar i tre nätter och fyra dagar – utan att egentligen ha kommit någonstans med eländet.

Dropp, sondmatning och enklare undersökningar har stått på schemat. Och idag bestämde vi oss för att åka hem igen. Nu har det gått snart 24 timmar sedan den senaste attacken och imorgon ska vi börja inhalera och ge andra mediciner här på hemmaplan. Mitt mammahjärta har gått i tusen, miljoner, miljarder bitar de senaste dagarna och jag är så glad över att mitt lilla troll ligger här hemma och sover i sin egen säng igen. Jag tror såklart inte att detta är sista gången, men jag ber till högre makter att det bara går framåt nu.

15 reaktioner till “FYRA DAGAR PÅ AVDELNING 64

  1. Kan inte ens föreställa mig känslan och oron du bär på! Eller egentligen kan jag ju det, men min erfarenhet av en händelse gick på bara några sekunder. Hoppas My blir frisk snart 🙏🏼

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s