SJUKSTUGA

Tanken var att jag skulle jobbat idag, imorgon och på måndag – men livet blir inte alltid som man har tänkt sig. Speciellt inte när man har en krasslig dotter som kräver läkarvård och sin mammas famn. Så ja, jag avslutar 2017 med vård av barn. Och mig själv, för jag mår i ärlighetens namn inte så himla bra jag heller. Som tur är så är jag verkligen ingenting för det här med nyårsfirande, om man bortser från att jag hurrar i veckor över alla nya kalendrar och almanackor jag får köpa, så det känns inte så jobbigt att vi är fast i sjukstugan på årets sista dag.

Hela dagen har jag pussat min dotters panna, läst sagor för henne, nattat henne i min famn, avvärjt hostattacker och spyor och tröstat henne när hon har haft ont. Och det finns nog ingenting som sliter så mycket i hjärtat som det. Att inte känna sig tillräckligt i sin mammaroll. Nu sover hon här intill och jag hoppas att hon iallafall kan skrapa ihop lite sömn innan hon vaknar av sin hosta igen.

8 reaktioner till “SJUKSTUGA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s