EN TIDIG MORGON

 
 

Klockan är på väg att bli nio och jag har snart varit uppe i redan tre timmar. Lilla My bestämde sig för att vakna tidigt imorse men vi låg faktiskt kvar i sängen en halvtimme och kollade på lite tv innan vi gick upp. Sedan gav vi oss ut i en ynka plusgrad och tog en promenad på lite mer än fem kilometer innan jag lämnade henne på förskolan. Våra lämningar går så oförskämt bra och det är så härligt att se hur hon springer in i full fart till sina pedagoger och kompisar och kramar alla innan hon vinkar av mig glatt och springer vidare.

Jag har mellanlandat hemma en snabbis för att ta en snabbdusch och packa ihop grejer som ska ta mig igenom dagen. Det vankas nämligen både sjukhusbesök och julbord och hur mycket tid jag kommer få där emellan är högst oklart. Så det är lika bra att packa för att jag kanske inte kommer komma hem något mer under dagen.

3 reaktioner till “EN TIDIG MORGON

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s