KAN VI PRATA OM BUCKET LISTS?

 

En varmare kväll i somras när jag jobbade från en filt i trädgården…

De senaste veckorna har jag haft ett dokument liggandes på skrivbordet på min macbook med titeln ”Bucket List 2018” men istället för att spruta ut ideér och punkter har jag nog mest satt krokben för mig själv. Jag tror att allting handlar om att jag ibland är alldeles för realistisk för mitt eget bästa, och faktiskt tvivlar på mig själv väldigt mycket. Hur ser ni på det här med Bucket Lists? Drömmer ni mycket och svävar högt eller håller ni er till några få punkter för att verkligen kunna se till att uppfylla alla? Jag gör det sistnämnda och jag är rädd att jag utelämnar punkter från min Bucket List bara för att jag vet att de kan bli lite svårare att få de avbockade. Det är som om döden väntar på mig om jag inte uppfyller allt. Och jag blir så trött på att prestationsdrottningen i mig blandat med min perfektionist sätter stopp för att skapa flera punkter.

Ja, det är en svår balansgång det där. Och det känns som att jag kommer ägna mycket tid de närmsta dagarna för att knåpa, skriva, radera och skriva om. Det är också en sådan där grej jag har hakat upp mig på – jag vill att min Bucket List ska vara klar den sista december och att inget ska fyllas på därefter. I början på det nya året kommer ett inlägg där ni också får ta del av några punkter på min lista.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s