TROTS OCH OFRIVILLIGA BLOGGPAUSER

Igår blev det en ofrivillig men välbehövlig bloggpaus här inne, för natten till igår knåpade jag & Lilla My inte ihop mycket sömn. Hon sov i tiominutersintervaller och klockan 04:10 var hon helt plötsligt pigg som en mört och tyckte att vi skulle gå upp. Vid frukosten var det inte mycket som dög och de kläderna jag satte på henne när vi skulle till förskolan tog hon av sig. Det är solklart att vi är inne i en trotsperiod just nu då bestämdheten hos den här lilla tjejen är ännu värre än vanligt, om det ens är möjligt.

När förskolelämningen var avklarad åkte jag och jobbade och igår när jag kom hem var det sport för hela slanten. Först AIK Ishockey och sedan Sveriges handbollsdamer som tyvärr föll mot Frankrike. Och nu är jag uppe med tuppen igen för att åka och jobba, och det är ju ett mönster ni känner igen. Det blir mycket jobb vid veckosluten och på helger och just nu är jag schemalagd att jobba fyra helger i rad där det här är den andra av dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s