EN TIDIG JULKLAPP

Igår när jag & Lilla My hängde hemma hos Lova plockade hon fram två stycken inslagna julklappar till oss. En som det stod mitt namn på, och ett paket som var till My. Och gissa om jag blev förvånad och glad. Här över kan ni se min julklapp, och jag skulle nog vilja klassa den som det finaste julpyntet jag äger. Så självklart tände jag den det första jag gjorde igår när jag kom hem och hade hunnit packa upp den. Förra året fick vi också julpynt av Lova i julklapp så det kanske blir en fin tradition detta. Hur som helst så är det iallafall ett riktigt bra drag med tanke på att hon vet att jag använder det pyntet hon köper till oss. Hon skulle kunna skriva en bok med titeln ”Hur man får en vän som hatar julen att uppskatta och använda julpynt”

En reaktion till “EN TIDIG JULKLAPP

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s