BGA FOTOBUTIK

Inlägget är samarbete med Bgafotobutik.se

Den senaste månaden har jag gjort av med närmare tjugo liter vit färg när jag har målat hemmets alla väggar tre strykningar vardera för att helt enkelt fräscha upp lägenheten. Nu är det äntligen äntligen klart men det är först efter en sådan här makeover som jag inser hur kalt jag egentligen har det på mina väggar. Det saknas posters, affischer eller tavlor helt enkelt. Speciellt i sovrummet. På nätet finns det ju en uppsjö av fotobutiker och andra företag som trycker posters och säljer ramar, och en utav alla de är Bga Fotobutik som jag kom i kontakt med för inte alls så länge sedan

Bland deras kategorier hittade jag någonting som jag inte har hittat någon annanstans. Nämligen riktiga patentritningar. Det är så himla häftigt med någonting som har en historia och jag är riktigt sugen på att klicka hem både luftballongens, fickuret och kamerans patentritningar som ni kan se här över. De finns med både vit, svart och marinblå bakgrund och jag föredrar självklart den marinblåa eftersom att det är en utav mina favoritfärger.

Här är två till posters som jag verkligen fastnade för. Boxaren till vänster har jag nog kärat ner mig i med tanke på min boxningsbakgrund eller för att bilden utstrålar och är menad att utstråla ”ensam är stark”-mentaliteten. Det känns lite som jag. Jag gillar ju att få en känsla för allt som jag inreder med. Motivet till höger är bara mystiskt, och det finns något fint med det också.

Om vi ska lägga alla posters och all konst åt sidan ett litet tag och prata om företaget så tycker jag att det är så himla fint att det är ett familjeägt företag från Gävle. Vid det här laget vet ni ju att jag tycker om att värna om det familjära och det svenska. De har dessutom över 15 000 produkter vilket bara det är imponerande i sig. Man kan till och med måttbeställa sina egna speglar! Wow säger jag bara – jag ska nog spendera någon timme till inne på deras hemsida imorgon.

2 reaktioner till “BGA FOTOBUTIK

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s