MAMMA VINNER ALLTID TILL SLUT

 
 

Här över ser ni beviset på att vi föräldrar faktiskt alltid vinner i slutändan. För äntligen, efter tre timmars kliande i ögonen har min lilla tjej äntligen gett upp och somnat. Och som hon behövde det. Hon har verkligen kört fullt ös sedan vi steg upp imorse och sekunderna hon har varit still sammanlagt under dagen kan jag räkna på två fingrar. Hon har rivit i alla kökslådor hon kommer åt, lekt i byrån i vardagsrummet, klättrat i bokhyllan, hoppat i soffan och flyttat runt både köksstolar och fotpuffen till min fåtölj. Hon har ätit stearinljus, spelat gitarr, satt på sig stövlarna, sprungit omkring med galgar, rivit ut trettio meter toalettpapper och grävt i blomkrukorna. Det märks verkligen att hon inte får lika mycket stimulans här hemma som på förskolan. Och trots att jag har blivit galen många gånger så älskar jag hennes upptåg fruktansvärt mycket. Hon kommer bli precis som sin mor.

Förhoppningsvis så sover hon uppemot två timmar nu så att jag hinner städa iordning det här kaoset och även göra mig själv iordning lite. Strax efter klockan fyra ska vi nämligen åka och hänga lite hemma hos Lova. Det var ett bra tag sedan nu så det ska bli jättehärligt.

2 reaktioner till “MAMMA VINNER ALLTID TILL SLUT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s