HEJ MITT VINTERLAND

 

Strax innan klockan 05 imorse försökte den här lilla damen sig på att säga godmorgon till sin mamma genom att glatt sätta sig upp och börja babbla. Hon var stormförtjust i att hon hade vaknat tidigt och jag, jag ville bara somna om. Och efter några klunkar välling fick jag som jag ville så pass mycket att hon vid 06:20 sov sig igenom hela blöjbytet och under tiden jag satte på henne kläderna till förskolan. Hon mös ner sig i åkpåsen och jag drog på mig lite varma kläder innan vi gav oss ut i vinterlandskapet. För nu har det verkligen kommit riktigt mycket snö här i Västerås.

Jag har ägnat morgonen åt jobb och diverse sjukhussamtal i jakt på att försöka hitta en tid för mig att fylla på den här kroppen med lite nytt blod. Men det verkar gå trögt med blodgivarna och bristen på blod gör att det svårt att få någon sådan tid just nu. Om några timmar är det dags att lägga jobbet åt sidan och åka och hämta hem busungen istället. Efter det blir det julklappsinslagning och lite mys här hemma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s