ÅRETS FÖRSTA KLAPPAR

 

Så var årets första julklappar inslagna. I takt med att snön öste ner utanför fönstret bäddade jag in fyra av årets klappar i hederligt brunt papper, snörade det röda snöret två varv, skrev etiketter och knöt ihop. Och får jag säga det själv så blev det faktiskt väldigt bra. Jag gillar det stilrena och traditionella och såhär kommer alla mina julklappar jag ger i år att se ut. Medan My’s pappa köper papper med så mycket fula tomtar som det bara är möjligt försöker jag se till att några paket från familjen Larsson Rundberg iallafall ser hyfsade ut. My’s kusiner kanske i och för sig skulle föredra de fula tomtarna då de är lite yngre, men, nej. Om jag överhuvudtaget ska fira jul så vill jag ha det på mitt sätt.

En reaktion till “ÅRETS FÖRSTA KLAPPAR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s