EN PERSONLIG KLAPP TILL MORMOR

– Inlägg i samarbete med Buzzador & Önskefoto –

Ibland är det bra att den äldre generationen inte är lika rappa i sociala medier som vi unga är. Och just nu är det bra att min 75-åriga mormor varken läser min blogg eller tar sig en kik på min Instagram. För här över kan ni skåda en utav hennes julklappar i år. En personlig väggalmanacka som jag har designat åt henne. Det skulle aldrig falla henne in att använda sin kalender i telefonen och hon precis som jag, föredrar att ha en almanacka på väggen. Vanligtvis brukar mamma ta hem gratisexemplaret av Hemköps dito, men i år blir det några snäpp finare än så.

Jag har fyllt almanackan med bilder på mig, Lilla My & min mamma och till och med suttit och fyllt i våra födelsedagar och annat i Önskefotos tjänst på nätet, så nu är allt det redan färdigtryckt i almanackan. Hur fantastiskt är inte bara en sådan grej? Som ni ser har jag lagt till lite annat kladd i form av ”Dream it, Wish it, Do it” på framsidan och julgranen i December. Allt för att göra almanackan lite roligare och mer personlig. Åh, jag tror att hon kommer bli så glad!

Blir ni sugna på ert egna exemplar kan ni enkelt klicka er in HÄR och använda er av min kod BZZ5DR17 för att få 50% på almanackan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s