JUL PÅ VALLBY

 

Rabarberchutney, dessertsås med hjortron och konjak, lingonsylt, hjortronsylt och lingonglögg. Allt det fick följa med hem från Vallbys julmarknad i år. I lite mer än en timme knatade vi runt bland alla stånd och djur och insöp någon slags julkänsla. Barnen såg lyckliga ut och alla gamla gubbar och gummor såg ut att ha sitt livs bästa tid. Jag måste faktiskt erkänna att det var lite mysigt. Men dryga timmen räckte gott och väl och nu är vi hemma igen.

Alldeles strax tänkte jag att jag ska omvandla köket till en pepparkaksverkstad och så ska jag och min dotter försöka oss på att baka pepparkakor tillsammans för första gången. Såhär på förhand känns det som att det kan bli både roligt och jobbigt, men det kommer absolut att bli kaos. Men det är det värt. Säger jag nu iallafall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s