EN KVÄLL PÅ BARNAKUTEN

Min drömnattning igår varade inte längre än 40 minuter och när jag stod där inne i sovrummet 19:40 och Lilla My återigen kaskadspydde slem över min axel så gav jag upp. Jag kände hur tårarna brände innanför ögonlocken och sen packade vi ihop oss och åkte upp till lasarettet. Efter en rad undersökningar där syresättningen bland annat konstaterades vara körd i botten så kom läkarna fram till att My bär på en luftvägsinfektion. Vi fick medicin utskrivet, som vi självklart inte kunde hämta då alla apotek var stängda för kvällen. Men jag tänkte att vi skulle traska iväg här nu på morgonen.

Eftersom att gårdagskvällen blev som den blev så hann jag aldrig färdigställa, eller ens börja på Moodboarden & Bucket Listen för December igår. Därför kom det inget inlägg klockan sju imorse. Men så fort jag får utrymme under dagen så ska jag se till att fundera, skriva, skapa och få det publicerat.

2 reaktioner till “EN KVÄLL PÅ BARNAKUTEN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s