BOKSTAVSKEX OCH BUS

 

Jobbdagen är över, vi har lyckats boka läkartid till Lilla My imorgon och nu har vi precis tänt ljus och tagit fram lite bokstavskex från Brago här hemma. Jag kunde inte låta bli att köpa med mig några hem när jag var och storhandlade senast, jag kan tänka mig att de är riktigt kul för barn som håller på att lära sig läsa och skriva och trots att inte My är där på långa vägar än så kan ju mamma ha kul på vägen. Alla bokstavs Y:n verkar dock ha gått sönder i påsen så jag kunde dessvärre inte skriva My, men bättre lycka med nästa förpackning kanske.

Nu de närmsta timmarna väntar bus och gos och efter att jag har nattat My ikväll måste jag bänka mig vid datorn och styra upp både bloggen, mejlen och ishockeyjobb. Förhoppningsvis somnar hon strax efter 19 och då kanske jag kan bli klar till 22, annars kan det bli jobb långt in på småtimmarna. Vi får se!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s