ONSDAGSLISTAN – BITTERT OCH SURT

Det obehagligaste jag vet är utan tvekan ormar. Den fobin är så långt fortskriden att jag knappt klarar av att författa den här meningen här inne. Så fort någon bara säger ordet kryper det i hela kroppen, jag hyperventilerar och vill inte sätta ner mina fötter på golvet eller marken. Dags att söka hjälp kanske.

Den äckligaste maten jag vet är svårfunnen. Jag är nämligen en allätare och det är väldigt få saker jag inte tycker om. Men jag måste erkänna att både vita och bruna bönor får mig att få rysningar enda in i ryggmärgen. Jag har aldrig provat det men hallå, bara synen av det!

Den äckligaste drycken
är, har alltid varit och kommer alltid att vara allt som är rumstempererat. Halvvarmt vatten, en pissljummen öl, juice som har stått framme på frukostbordet? Men hallå. KOM IGEN! Jag vill spy.

Det absolut fulaste klädplagget jag vet är just nu nätstrumpbyxorna. Ohotad etta. Varför bär folk det plagget? Varför?

Det här får mig att byta radiokanal först och främst reklam, jag orkar inte höra på’t. Men även Mix Megapols dilemma. Folk skickar alltså in sina livsproblem och där ska det sitta tre okunniga programledare och resonera om Kaj borde följa med Kajsa till andra sidan jorden trots att hon har varit otrogen och bär på en annan killes barn? Usch.

Jag blir arg på människor som ljuger, bedrar och går bakom ryggen på andra. Jag blir arg på människor som tar andra för givet och som bara suger energi ur en utan att ge minsta lilla skvätt tillbaka. Usch.

Sist jag ville ta till med knytnävarna var tidigare idag. Okej, vi måste prata om det här. Så fort jag blir arg så är min första instinkt att slå någon på käften. Men det gör jag inte. Jag hasplar ur mig några väl valda ord istället.

Det skriker jag när jag blir arg BARA riktigt fula grejer, som könsord och liknande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s