VAB MED FROST UNDER FÖTTERNA

 

Vilken fin dag vi hade igår, jag & Lilla My. Trots att hon var lite hängig så var hon på gott humör och hela dagen flöt på fantastiskt. Dagens mysigaste stund hade vi utan tvekan när vi promenerade ner på stan. Med frost under fötterna och med solen i ryggen vaggade jag henne till sömns i barnvagnen när jag gick på skogsvägen längs med ån. Hon sov dryga timmen och under den tiden hann jag uträtta några ärenden på stan.

Igår kväll briljerade jag i köket och serverade schnitzel med klyftpotatis till Sveriges fotbollsmatch. När jag var yngre gick jag mycket på fotboll, men nu såhär på äldre dagar har jag faktiskt tappat intresse för det. Måste dock utan tvekan erkänna att jag var den här hemma som hade mest hjärtklappning under matchens sista minuter igår. Lilla My kom på sista plats eftersom att hon sov sig igenom hela matchen, och fortsatte långt in på natten då hon bara vaknade för lite välling.

Snön vräker ner utanför fönstret och jag ska alldeles strax återgå till mitt workmode. Men redan kort efter fyra idag ska jag få hämta hem mitt lilla troll och sen ska vi ha en kväll hemma med lite bra matlagning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s