KITCHEN STILLEBEN

 

Om det är någonting som jag gillar att jobba med i min inredning så är det stilleben. Det är på något vis samma sak som ett organiserat kaos. Istället för grejer överallt så samlar man allt man tycker om och vill ha framme på samma plats, i grupp. Köksstilleben är det absolut roligaste om ni frågar mig. Som det här över till exempel. Kronärtskockan ligger där som pricket över i:et. Utan den hade det nog blivit platt och tråkigt.

Slutbabblat om stilleben, nu har det gått mer än ett dygn sedan vi hördes av igen. Men, jag har varit produktiv utanför bloggen. Igår storstädade jag hela lägenheten, umgicks med Lilla My & hade kvalitétstid med familjen. Och idag har jag varit iväg och handlat en hel del saker som jag inte har hunnit köpa under de veckorna då jag jobbat som mest intensivt. Här nu ikväll har jag desto mer datorrelaterade saker att ta tag i. Så jag tänkte börja någonstans på den långa listan över saker som måste göras.

3 reaktioner till “KITCHEN STILLEBEN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s