SOVMORGON EN FREDAG

 

Klockan är 08:24 när jag påbörjar det här inlägget och faktum är att jag ligger hemma i min soffa just nu. Inte nog med att den här fredagen är min sista arbetsdag för veckan, jag börjar inte förrän 11:30. Efter många pass med både öppning och stängning kändes det lyxigt att imorse få sova lite längre och vakna till att solen letade sig in via sovrumsfönstret. Det är en utav mina favoritsaker med den här lägenheten, att vi har morgonsol på den sidan. 11:30 alltså och jag kan inte bestämma mig för om jag ska strosa runt här hemma så länge som möjligt eller om jag ska ta mig ner på stan innan jobbet. Att gå i butiker, hämta paket och göra andra ärenden är nämligen inte så lätt i den här stan när man jobbar 9-19:15 då butikerna är stängda när man börjar och håller på att stänga när man slutar. Men vi åker till Stockholm under morgondagen och då skulle jag kunna springa i lite butiker där om jag orkar.

De närmsta minuterna tänkte jag iallafall bläddra i inredningsmagasinet Residence, dricka mitt chaite och svara på lite mejl, planera lite framtida blogginlägg och försöka hinna svara på era kommentarer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s