I HÖSTSOLEN

 
 
Termometern stod på ynka två grader tidigare idag när jag & Lilla My bestämde oss för att trotsa kylan och ge oss ut i höstsolen. Jag drog på mig min varmaste jacka och bäddade ner min lilla skatt i åkpåsen i vagnen och sen bar det iväg. Vi gick en ny promenadslinga nere vid vattnet här i Västerås och trots allt som har varit i omlopp den senaste tiden kände jag mig lycklig. Det tog inte lång tid innan My somnade i vagnen och sen kunde jag gå där bakom vagnen och bara andas ett tag. Stänga av tankarna och bara må bra. Vi var ute och gick i en och en halvtimme och när vi kom in slog vi oss ner vid köksbordet och åt lite lunch. Vi ska dock ge oss ut i kylan snart igen för det har dykt upp lite ärenden vi måste uträtta. Men det är ganska skönt att göra lite av varje på sin lediga dag. Både nytta och nöje – den kombinationen är alltid bäst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s