ONSDAGSLISTAN – HÖST

Det bästa med hösten är utan tvekan hockeyn, den friska luften, alla kabelstickade tröjor och att man med gott samvete kan stanna inne en regnig dag och krypa upp i soffan under en filt och läsa en bok tillsammans med flackande stearinljus och en varm kopp te.

Det sämsta med hösten är en riktigt klurig fråga. För jag är liksom en vår- och höstmänniska och har svårt att hitta några fel. Men, kanske att mitt stressiga liv oftast blir ännu stressigare. Det är jobb, tre hockeymatcher i snitt i veckan, familjeliv, vänner och massor av annat. Det är kul men jag önskar att jag kunde vara på alla platser samtidigt vilket såklart inte går.

I höst äter jag förhoppningsvis bra mycket bättre än vad jag har gjort den senaste månaden. När jag blir stressad och är ledsen av någon anledning blir alltid matintaget lidande. Men nu är det dags för varma långkok, hembakt bröd och goda pajer.

I höst dricker jag precis som jag skrev där över gärna en varm kopp te, en takeaway latte på en lång promenad och kanske eventuellt hemmagjord juice. Det är iallafall någonting jag har fått för mig att jag ska testa på.

I höst läser jag kanske om alla Paulo Coelhos böcker och så ska jag ta mig igenom Grey: Femtio nyanser av honom enligt Christian. Annars är jag faktiskt för första gången i mitt liv sugen på någonting annat än mina verklighetsbaserade böcker. Så hit me med era bästa boktips! För övrigt så hinner jag nog med några inredningstidningar också.

I höst lyssnar jag på allt och ingenting som vanligt. Tropisk House och Akustisk Höst är två favoritspellistor på Spotify just nu. Annars var det riktigt länge sedan jag lyssnade på rättegångspodden eller P3 dokumentär. Ska kanske kika om det har dykt upp något kul.

I höst tittar jag på tv-program som Kockarnas Kamp, Fuskbyggarna och Bonde Söker Fru. Kommer vi till serier så The Good Wife, Gåsmamman och Grey’s Anatomy. I övrigt så blir det såklart väldigt väldigt väldigt mycket sport.

I höst köper jag inredning som är lite extra mysig. Några till ljuslyktor och någon extra pläd skulle inte skada. En liten barnfåtölj till My skulle vara så himla fint då hon älskar att krypa upp och sätta sig på sina ministolar hon har i sitt rum. Annars skulle jag vilja köpa lite posters..

I höst klär jag mig i kabelstickade tröjor i alla dess färger, i övrigt så kommer plaggen som vanligt vara marinblåa, gråa och svarta. Jag kanske vågar mig på en fin poncho, annars blir det många fina koftor.

I höst tränar jag hittills inte så mycket alls. Precis som jag skrev i mitt förra inlägg, det är svårt att få ihop. Men när jag väl kommer igång igen tänkte jag varva gympass med långa kyliga promenader men framförallt mycket stretching och yoga så att kroppen blir varm och mår bra.

Tre bloggkategorier jag vill lyfta i höst är alla kategorier som har med Lilla My att göra. Det här är ju ändå en mammablogg från första början och nu har jag bommat hennes månadsutvecklingar och annat kul på sistone. Receptkategorin vore det fint om jag fick fylla på med lite höstmat och sen måste jag sätta fart på ”En dag i bilder” en dag i veckan också.

3 reaktioner till “ONSDAGSLISTAN – HÖST

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s