ÖVERTID OCH INGEN TID

 
Gick upp tidigt så har hunnit hänga lite med My i bollhavet iallafall….

Eftersom att jag jobbar helg har jag svårt att greppa det här med veckodagar. Som idag till exempel, det är söndag men i min hjärnbalk är det som vilken vanlig och grå tisdag som helst. Det enda som får mig att förstå att det är helg är trycket på jobbet. Igår hade vi fullt upp hela dagen och vid 17:30 insåg jag att jag inte hade ätit någon lunch, och att det inte var någon idé att göra det heller. Det blev lite övertidstimmar igår då vi hade ett event efter stängning så jag var inte hemma förrän efter 22. Gjorde inte så mycket mer än att pussa sambon godnatt innan han försvann in i sovrummet och jag somnade på soffan. Var uppe och duschade någon gång vid midnatt när jag vaknade till och sen gick jag och la mig och sov i soffan igen. Det är sjukt när man är så trött att man inte ens orkar gå de extra fem metrarna in till sovrummet.

Om en liten stund ska jag sätta fart mot jobbet igen och den här dagen kommer bli minst lika intensiv som gårdagen. Förhoppningsvis kan jag dock vara hemma till strax efter 20 idag, det vore skönt att iallafall få två timmar med sambon innan han ska gå och lägga sig och man själv ska försöka inkassera lite skönhetssömn och ladda om inför en ny vecka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s