FREDAGSTRADITIONER

 

Jag är, som jag har nämnt tidigare – inget stort fan av traditioner i sig. Iallafall inte när det kommer till de stora traditionerna såsom jul, midsommar och påsk som vi har här i Sverige. Små traditioner som jag själv väljer att ha i min vardag älskar jag dock. Och en utav de bättre är fredagstraditionen som innebär att jag byter sängkläder i både vår säng och My’s säng. Det är något fint med att få krypa ner i en ren och nybäddad säng på fredagkvällen oavsett om man ska jobba dagen efter eller om man är ledig.

Bäddsetet i blått här över har ni säkert sett flera gånger, för det råkar faktiskt vara en utav mina favoriter. I My’s säng bäddade jag med ett helt nytt som hon fick av sin farmor för några veckor sedan. Hur söt är inte kaninen!? För att inte tala om nallen som världens finaste Sara har gett till henne. Så himla häftigt med personliga grejer. Hur som helst: Här inne kommer vi sova som stockar inatt.

2 reaktioner till “FREDAGSTRADITIONER

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s