INVÄNTAR ETT BESKED

Det är tisdag idag och det är nog den dagen jag har fasat för mest den här veckan. Jag ska nämligen upp till sjukhuset idag för att få besked. Få besked om det bosatt sig ännu en sjukdom i min kropp eller inte. Men eftersom att läkaren var 99% säker sist så är jag inställd på att jag kommer att få en diagnos där idag. Det är bara att ta tjuren vid hornen.

Utöver det väntar jag paket hit hem idag. En klänning som jag eventuellt ska ha på midsommar och min morsdagspresent från familjen som är lite försenad. Det har varit ett himla hemlighetsmakeri runt den så nu orkar min nyfikenhet snart inte vänta längre. Senare idag är det äntligen dags för ett gympass igen. Och det blir nere på stan den här gången också. Så jag ska cykla ner dit sen när sambon kommer hem, möta upp Lisa och träna ben. Ska bli så skönt att äntligen få lyfta lite tungt och göra av med energi igen. Det är tur att jag har andra saker att göra i livet också, annars hade jag nog varit på gymmet varje dag.

12 reaktioner till “INVÄNTAR ETT BESKED

  1. Delen med paketet och presenten lät ju kul, mindre kul med sjukhusbesöket, men det är ju inget att göra bara ta tjuren vid hornen som sagt och få svart på vitt. Hoppas det positiva under dagen väger över!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s