TILLBAKA TILL VARDAGEN

Har ni tänkt på hur mycket röda dagar vi har varit bortskämda med på sista tiden? Hela tiden har det varit någon dag i slutet eller början på veckan som har varit ledig. Och jag har liksom vant mig vid det. Så det känns konstigt och udda att det inte är så den här veckan. Så pass konstigt att jag får anstränga hjärnan för att få den att tänka vardagligt. Man måste strukturera upp på nytt – det viger vi vår dag till idag.

Tvättmaskinen går på högvarv inne i badrummet, jag klurar på en bra matlista för veckan och småplocket är igång igen. Och jag trivs med det. Jag gillar våra vardagar. Speciellt nu när det är lite varmare ute och man kan traska ut på uteplatsen en stund och bara vara. Man behöver inte göra en sån stor grej av att ta sig ut – man bara öppnar altandörren. Det är vardagslyx. Vi sitter faktiskt på uteplatsen just nu. Och äter lite jordgubbar och glass efter lunchen. Vi lär nog bli kvar här ett tag, men sen är det dags att ta tag i lite städning igen.

4 reaktioner till “TILLBAKA TILL VARDAGEN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s