VÅR LILLA PLANTERING

Nu har det börjat hända grejer i våra pallkragar här hemma. Nåja, jordgubbsplantorna till höger har nog frusit ihjäl under de kalla nätterna som vi bjöds på här för ett tag sedan. Men de lever lite halvt och med det lever också hoppet. Hur som helst så kan de ju återblomma underifrån vid ett senare tillfälle om inte annat. Så vi låter de sitta kvar.

I pallkragen till vänster har vi våra kära grönsaker och nu har alla förutom persiljan börjat gro. Längst ut har vi sått morötter, i mitten sitter bladsallaten och så har vi rädisorna som verkligen har satt fart längst in. Och så lite gräslök som vi kan gå och klippa till middagarna redan nu.

Det är så himla coolt att ha sin egen plantering trots att den är liten. Jag har ingen erfarenhet alls i grunden och sambon har tidigare i livet bara fått allt serverat i hans pappas enorma trädgård. Så vi är verkligen nybörjare. Men det är ju trots allt inte så svårt. Vi behöver gallra lite så att saker och ting får plats och växa och sen kan bara solen och vattnet göra sitt.

En reaktion till “VÅR LILLA PLANTERING

  1. Men åh så mysigt att kunna odla hemma! Hoppas att allt tar sig och att ni får mycket skörd! Jag är också nybörjare på odling, men man måste ju börja någonstans så får man lära sig eftersom 😃 Kram på dig!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s