2016 ÅRS GRAVIDMAGE

Som ett komplement till årsresumén i tre delar tänkte jag att vi ska ta en tillbakablick på gravidmagen. Första bilden är tagen i vecka 20+0 i mars och sista bilden är tagen i vecka 40+0 i slutet av juli. Jag är så glad över att jag tog bild varje fullgången vecka så att jag såhär i efterhand kan titta tillbaka på hur den växte och hur jävla stor magen var. För om det är någonting man glömmer snabbt så är det just det. Däremot så saknar jag inte magen, inte alls faktiskt. Det var det enda folk tjatade om när jag sa att jag bara ville föda och få tillbaka min egen kropp ”Så säger du nu. sen kommer du sakna din kula”. Men jag har inte saknat den ens en tusendel av en sekund. Det var en häftig upplevelse absolut, att skapa en liten människa som levde sitt egna liv där inne och sen bestämde sig för att komma ut, men det var också ett helvete. Ett helvete på högsta nivå av jävlighet. Men en gåva, en enorm gåva.

3 reaktioner till “2016 ÅRS GRAVIDMAGE

  1. Gud vad skönt att höra att det är någon som känner som jag… Att prata illa om en graviditet är ju tabubelagt hos många.. Så tråkigt att man inte får känna det man känner.. Att man tycker att graviditeten är tung betyder ju inte att man inte vill ha sitt barn, som många verkar tro. 💕

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s