EN GRÖN MORGON

Idag blev det en morgon tillsammans med Josefine Jäger och hennes triumfsmoothie ”Hello Green” som faktiskt innehar samma namn som hennes bok. Älskar att kickstarta fullspäckade dagar med massa vitaminer och mineraler så att kroppen orkar de minimum 17 vakna timmarna jag har i snitt per dygn. Jag & My ska faktiskt ge oss iväg här på förmiddagen och träffa Lisa för lite fika, shopping och skitsnack några timmar. Sen ska vi bara hem en snabbis innan hela familjen ska iväg på andra äventyr. På tal om allt och ingenting så kommer del två av årsresumén upp under dagen så håll utkik!

I grundreceptet på smoothien är det för övrigt..
1 1/2 dl vatten
30 gram babyspenat
1 mogen banan
1/2 mogen avokado
1 apelsin
1/2 äpple
saften från 1/2 citron
1 msk kokosflingor till topping

Jag hoppar dock över äpplet då jag inte tål det, och har inte heller kokosflingor på toppen. Skulle kanske inte riktigt rekommendera den till någon som är rädd för gröna drycker, men ni som vågar testa borde absolut göra det. Det blir ganska mycket och det som blir över går att spara i en flaska eller två glas i kylskåpet. Tycker att den håller sig riktigt bra iallafall en eller två dagar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s