HELLO 2017 – MED EN NY KALENDER

En utav de bästa sakerna med att 2017 närmar sig med stormsteg är att det är dags att byta almanacka. Ni som har följt mig här sedan starten kommer kanske ihåg att jag har skrivit att kontorsmaterial är bland det bästa jag vet. Kalenderar, väggalmanackor, pennor och skrivblock fyller någon sorts lyckokvot i min kropp och så har det alltid varit. Jag antar att det går hand i hand med att jag älskar att skriva, organisera och göra listor. Att skriva upp saker i telefonen är inte alls samma sak som att skriva det för hand.

Det här året har det varit svårt med en kalender. Först köpte jag en på Akademibokhandeln som jag hann tröttna på redan innan jag hade börjat använda den. Den här över har jag beställt från Adlibris och den kommer från BusyB. Älskar storleken och hur fin och smart den är invändigt. Och det bästa av allt är att jag får börja använda den redan idag.

4 reaktioner till “HELLO 2017 – MED EN NY KALENDER

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s