ÅRSRESUMÉ DEL 1

Januari – I januarimånad åkte vi upp till Stockholm för att hämta vår nya bil, Audi Q5. Jag åt en fantastiskt middag ute på NOM här i Västerås med Lova och chansade med blodigt kött trots att jag bar på My. Jag jobbade mycket på gymmet på Östermalm och dessutom la vi nytt golv hemma och renoverade klart badrummet. Det blev dessutom en hel del vinterpromenader vid vattnet.

Februari – I februari köpte jag min älskade kompaktkamera Canon Powershot G16. Jag åt ännu en god middag, den här gången i Stockholm med mamma och hennes kollegor. Vi köpte mycket nya möbler hem till vår lägenhet på 37 kvadratmeter och var ute och pimplade i Ramnäs med sambon och hans familj.

Mars – Den första mars var vi på rutinultraljudet uppe på Västerås sjukhus. Vi fick reda på att vi väntade en liten tjej, vår Lilla My och det var helt fantastiskt att se henne inne i magen. Vi gick ut med nyheten samma dag som ultraljudet och under månaden beställde vi också vår Joolz Day. Jag var på SÖS Gynakut då vi trodde att vi skulle förlora My redan i vecka 22 på grund av havandeskapsförgiftning och så började jag blogga.

April – I april så bestämde vi oss för att börja leta efter en större lägenhet och plötsligt dök det upp en vi gillade på Hemnet. Vi gav oss in i budgivningen men gav oss då vi tyckte att de andra budgivarna överbudade något kopiöst. Jag klippte av mig halva håret och vi hade hunden Alfons hemma hos oss i två veckor. Då blev det mycket fina promenader. Jag var dock även helt utslagen av graviditetsillamåendet och alla spyor,

Maj – I maj hände det grejer på bostadsfronten och vi var på en privat visning av lägenheten vi bor i nu. Vi la ett bud på plats som accepterades och veckan efter hade vi både visat och sålt vår gamla lägenhet. Min mamma var på besök i Västerås för andra gången i hela sitt liv och vi åt lunch nere på Kajens vid vattnet och promenerade runt på stan. Vi var på specialistmödravården också efter oklara prover och tittade på My i magen och såg att hon hade växt ikapp.

Juni – I juni tog min allra bästa vän, Lova, studenten. Det var så fint att få vara med på hennes utspring och studentmottagning och fira att hon äntligen var klar med grundskolan och gymnasiet. Vi skrev faderskapsintyg hos familjerätten och dessvärre så förlorade vi vår ena kanin, Rally. Jag var i Stockholm en längre period och sen firade vi midsommar mitt ute på landet med massa goda vänner. Och så var vi mitt i fullskaligt packande inför flytten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s