FAMILY

Den här uppställningen i hallen får mig faktiskt att fälla en liten tår. Familjen – uppradade med varsitt par Stan Smith från Adidas. Storlek 42, 40,5 och så minstingens alldeles alldeles för stora storlek 18. Tänk att en sådan enkel liten sak i vardagen kan skänka en sådan enorm lycka. Och Lilla My’s skor är inte bara gulligast, de är specialbeställda också. På vänsterskon är det ingraverat ”Gnaget” som i AIK, och på högerskon står det ”Hovet” som är vår hemmaborg. Det går att skymta lite på den sista bilden men jag lovar att ta bättre närbilder av hennes skor någon annan dag.

7 reaktioner till “FAMILY

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s