WEEK 44

/Moodboard Week 44/

Godmorgon vecka 44! Jag och min lilla familj har en ganska fullspäckad vecka framför oss och tittar man i almanackan finns det någonting skrivet på varje dag. Idag är det hockey för sambons del och jag tror att jag kommer bli ensam hemma med My medan han åker iväg och ser den med polarna. Tisdag, torsdag och fredag är han iväg på jobb från tidig morgon till sen kväll vilket gör att vi tjejer får hänga för oss själva då också.

På onsdag blir My tre månader och då är det även dags för första vaccinsprutorna. Hur My mår efter det är avgörande för hur resten av dagen blir. Det är hockey i Stockholm men om hon får febertoppar och mår kasst tror jag att jag stannar hemma så att jag & sambon kan bytas av. Det kan vara ganska krävande att ha en krasslig bebis hemma.

På fredag ska vi nog ta oss på babymassage jag & My. På lördag är det lunch och däckbyte hos sambons pappa på dagen och sen ska jag faktiskt gå ut och äta med en utav mina närmsta vänner på kvällen. På söndag ska vi förhoppningsvis iväg på fika hos några goda vänner också.

Utöver de planerna vill jag komma igång med min träning lite ytterligare. Har ju hittills nöjt mig med powerwalks vilket jag vill fortsätta med då det är perfekt träning med barnvagn, men jag tänkte utveckla det lite. Tänkte addera både lite yoga och styrketräning och se hur mycket kroppen orkar.

Tre inlägg att se fram emot här på bloggen under veckan
– Recept på Kycklingenchiladas.
– Lista; Fem saker som skrämmer mig.
– En udda inredningsdetalj vi nyligen köpte.

2 reaktioner till “WEEK 44

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s