DELIKATESSER

Igår strax innan nio dukade vi som sagt fram lite ost och charkuterier. En vanlig hederlig Brieost en Camembert Brie och sen en vitlöks & tryffelsalami, en vanlig seranoskinka och en starkare salami som jag har förlagt namnet på. Sambon tog fram lite fikonmarmelad och kex också. My var vaken med oss i soffan en stund innan sambon gick in och la henne i sängen och då fick kvalitetstid framför TVn. Så välbehövligt med lite god plockmat, lite pussar och kli i håret.

3 reaktioner till “DELIKATESSER

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s