MAM Friends bitringar

I samarbete med Buzzador & MAM har My fått chansen att testa deras nya bitringar. Vi har fått hem snigeln Lucy som är rekommenderad från två månader och i och med det har My fått en lycklig mamma här hemma. Vår lilla har redan sådana otroliga besvär med tandsprickning och har egentligen haft ont sen hon blev just två månader. Vilket är ett gissel när hon inte riktigt är greppsäker när det kommer till föremål. Men den här snigeln tog hon tag i på en gång. Måste säga att jag var lagom chockad. Så tummen upp!

#MAMbuzz #MAMfriends #MAMbabynordic #Buzzador

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s