…. DET BLEV EN STÄDMORGON

Kommer ni ihåg att jag skrev igår att det skulle bli så skönt med sovmorgon idag? Så blev det inte. När Fredrik & My gick upp imorse vid 07 vaknade jag och sen kunde jag inte somna om. Så efter lite stirrande upp i sovrumstaket gick jag upp och grabbade tag i dammsugaren. Nu när klockan snart är elva så har jag storstädat hela lägenheten. Skön start på helgen ändå!

Tänkte slänga in mig själv i duschen snart och sen ska vi faktiskt åka iväg till slakteriet här i Västerås och köpa lite delikatesser. Det blev stort här i stan i samma veva som jag var gravid men då är det ju förbjudet att äta både det ena och det andra. Sen har månaderna bara gått efter graviditeten men nu tänkte vi ta oss i kragen och åka dit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s